Att göra om kläder
DATUM: 2013-07-04 TID: 19:21:00

Hur många gånger har man inte gått på stan eller second hand och hittat en urtjusig kreation, men som har ett litet MEN... "om den bara var lite tightare i ärmarna" eller "vad fin den hade varit om den följt svanken" eller om den bara har vissa färger och mönster man gillar fast man inte tycker om själva modellen.
 
Det är faktiskt oftast inte superkrångligt att ordna till något. Det enda som krävs är att ge det en stund och våga testa sig fram. Blir det inte bra första gången är det ofta lätt att sprätta upp tråden igen. Däremot kan symaskiner vara väldigt envisa om att leva sina egna liv. Vet inte hur många gånger jag suttit och gråtit och skrikit på min symaskin utan att fatta vad fan det är jag gör för fel.
 
Men det finns många enkla medel du kan använda dig av för att piffa upp ett plagg. Klipp bort ärmarna, blek med klorin, färga, kläm fast nitar eller sy på enkla läderdetaljer (vilket är extra tacksamt eftersom de inte remsar).
 
Modet i dagsläget tillåter mycket "skavanker". Det ska vara slitage, hål, sömmar som syns och råa kanter. Med andra ord är det helt rätt tidpunkt att börja öva på symaskinen, du kan göra hur många "fel" du vill men det kan se så himla rätt ut!
 
Och ditt plagg blir helt eget och unikt.
 
 
 
Kommentarer
Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: